• Prekės kodas: PS
  • Prieinamumas: Sandėlyje

Užtepėlės, krekriai, arbata + migdolai

26.50€
Be PVM: 21.90€

Moliūgų ir kanapių sėklų su kietuoju sūriu ir kepenėlėmis užtepėlė, 150 g

Sudedamosios dalys: moliūgai  40%, kietasis sūris (pienas, druska, raugas (pienas), mikrobiologinis fermentas) 15%, kanapių sėklos 10%, keptos vištų kepenėlės (rapsų aliejus, druska, juodieji pipirai) 10 %,  svogūnai, česnakai, rapsų aliejus, druska, juodieji pipirai. Laikyti nuo 0oC iki +25oC temperatūroje.  Atidarius laikyti šaltai, suvartoti per 2 dienas. Pagaminta Lietuvoje. Moliūgai ES ir ne ES. Maistinė ir energetinė 100g produkto vertė: 675 kJ (162 kcal), riebalai – 12,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 3,3 g, angliavandeniai – 4,6 g, iš kurių cukrų – 1,0 g, baltymai – 8,1 g, druska – 1,0 g. Pagaminta Lietuvoje. Grynasis kiekis: 150 g

Juodųjų alyvuogių, kaparėlių ir ančiuvių užtepėlė, 150 g

Sudedamosios dalys: konservuotos juodos alyvuogės (druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis) 70 %, alyvuogių aliejus, konservuoti kaparėliai (actas, druska) 9,5 %, citrinų sulčių koncentratas, konservuoti ančiuviai (Engraulis ringens) (saulėgrąžų aliejus, druska) 3,9 %. Laikyti nuo 0 °C iki +25 °C temperatūroje. Atidarius laikyti šaltai.  100 g maistinė ir energinė vertė: energinė vertė 1249/ 303 kcal: riebalai 30 g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 4,3 g; angliavandeniai 6 g, iš kurių cukrų 3,7 g; baltymai 2,2 g; druska 2,4 g. Pagaminta Lietuvoje. Konservuotos alyvuogės ES ir ne ES. Pagaminta Lietuvoje. Grynasis kiekis: 150 g

Ruginės duonos krekeriai, 70 g

Sudedamosios dalys: pilno grūdo rugių miltai, vanduo, kanapių sėklos 5%, cukrus, natūralus raugas, joduota druska, kmynai. 100 g maistinė ir energetinė vertė: 1387kJ/332kcal, riebalai 7,14g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,74g, angliavandeniai 57,14 g, iš kurių cukrų 8,93g, skaidulinės medžiagos 11,67 g, baltymai 9,14g, druska 0,79 g. Laikymo sąlygos: +6 C iki + 23 C. Pagaminta Lietuvoje. Grynasis kiekis: 70 g.

Juodoji arbata, 30 g

Sudedamosios dalys:  juodoji arbata. Paruošimo būdas: užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti 2-5 min. Rankomis rinkta Rytų Afrikoje. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. (10 pokelių po 3 g).

Migdolai šokolade, 60 g

Sudedamosios dalys: cukrus, ryžių krakmolas, tirštiklis: arabiko guma, karnauba vaškas, vanilinas; kvapiklis: ethylvanilinas; juodasis šokoladas, baltasis šokoladas, pieninis šokoladas, pieno milteliai, kakavos pasta, išrūgų milteliai, laktozė, migdolų riešutai, lazdynų riešutai, cukrus, kakava, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas, kapučino kvapas. Spalvų dažikliai: E102-E110-E120-E124-E132-E151. Alergenai sudėtyje yra paryškinti. Gali būti pieno, riešutų ir sojos pėdsakų. Maistinė vertė ir energetinė vertė 100 g: 2106,8 kJ (504,1 kcal), riebalai - 29,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų - 12 g, angliavandeniai - 50,3 g, iš kurių cukrų - 44,1 g, skaidulinės medžiagos - 3,1 g, baltymai - 8,3 g, druska - 0,018 g. Grynasis kiekis: 60 g

Pardavėjas: UAB “Gurmena”, A. Juozapavičiaus pr. 27-6, 45258 Kaunas

Aprašymas
Atgal į viršų